Natuurlijk wonen in Schijndel

Schijndel

Vanuit de rust en het groen van Achter den Haegen sta je zo in het levendige centrum van Schijndel. Met alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik. Zoals een basisschool en een middelbare school met alle leerniveaus, een medisch centrum, diverse winkels, horeca, fitnesscentra en sportverenigingen. Wat dacht je van voetbal, korfbal, tennis en volleybal? We zetten hier wat highlights op een rijtje.

   

Kunstig Schijndel
Al wandelend en fietsend meer dan 100 kunstobjecten bekijken? In Schijndel kan het. Download de Kunstroute Schijndel app en trek erop uit. Je kunt kiezen voor wandel- en fietsroutes, variërend van 4,5 tot 15,5 kilometer. Geniet onderweg van de vele kunstschatten die Schijndel rijk is.

Gezellig Paaspop
Het paasweekend in Schijndel staat sinds jaar en dag in het teken van muziekfestival Paaspop. Dit keer van 30 maart tot en met 1 april. Dompel je onder in de gezellige festivalsfeer en ga los op acts zoals Kensington, De Jeugd van Tegenwoordig en Iggy Pop.

Beleef De Schaapskooi
Trek erop uit en kom naar de Schaapskooi Schijndel. Want daar is voor ieder wat wils te beleven. Wandel door de mooie natuur van het Wijboschbroek, doe mee met de workshop ‘schapen drijven’ of plof neer op het terras en ervaar de Brabantse gastvrijheid.