Natuurlijk wonen in Schijndel

Mijn idee

JIJ MAG KIEZEN - WONEN VOLGENS JOUW IDEE

Zoveel mensen zoveel wensen. En wij willen graag overal een passend antwoord op hebben. Daarom is er bij ons in het ‘Mijn Idee’-concept heel veel maatwerk mogelijk. Denk aan een erker, uitbouw of kelder. Of wat te denken van centrale lichtbediening of een dakkapel? Dat is wonen volgens 'Mijn Idee'! 

Hieronder kom je al een aantal uitgewerkte specials tegen. De volledige koperskeuzelijst ontvang je als je in aanmerking komt voor een woning. Heb je andere wensen? Dan kun je die bespreken met jouw kopersbegeleider. 

 

Wat dacht je van deze specials?

Alles op de begane grond

Alle woningen in Achter den Haegen kunnen levensloopbestendig worden uitgevoerd. Een aantal daarvan krijgt op voorhand een volledig woonprogramma op de begane grond. De woningen die hier niet over beschikken, kunnen worden uitgebreid met een slaapkamer en badkamer. Zo heb je alle belangrijke ruimtes op één verdieping. Zodat je er gewoon kunt blijven wonen, ook als je onverhoopt wat mankeert in de toekomst.

Kies voor extra ruimte
Er zijn volop mogelijkheden om de woning verder uit te bouwen. Bijvoorbeeld met een erker, een kelder of een uitbouw. Zo krijgt de woning nog meer lichtinval of creëer je net die extra ruimte voor een werkplek of speelkamer. Of misschien wil je de entree wel verplaatsen. Je kunt het helemaal zelf invullen.

Laat je tuin ontwerpen
Een nieuwe tuin is heerlijk. Maar het daadwerkelijke ontwerpen en aanleggen vergt veel denkwerk en tijd. Wij kunnen je helpen met een tuinontwerp en ervoor zorgen dat deze tegelijk met je woning helemaal klaar is.

    

Smart Wonen  
Met Smart Wonen haal je slimme elektrafunctionaliteiten in huis, zoals centrale lichtbediening en de mogelijkheid om je elektraverbruik te monitoren. En er kan nog veel meer om het gemak of de veiligheid in je woning te vergroten. Bespreek je wensen met onze kopersbegeleider en maak je woning zo smart als jij dat wilt.

Premium Wonen 
Met het premium pakket kies je voor een instapklare, zeer complete woning. Met luxe afwerking die je onder andere terugziet in de keuken, het sanitair, de binnendeurkozijnen en het hang- en sluitwerk. Je woning kan met afgewerkte wanden en vloeren opgeleverd worden. Je kunt er dus meteen in!

Energiezuinig Wonen 
In een nieuwbouwwoning woon je sowieso al energiezuinig en comfortabel. Wil je daarin nog een stapje verder gaan? Wij bieden verschillende mogelijkheden om jouw woning nog duurzamer uit te voeren. Hierbij kun je denken aan toevoeging van een warmtepomp. Hierdoor wordt de woning gasloos. Of wat dacht je van extra zonnepanelen? Zo profiteer je van comfort, lage energielasten en aantrekkelijke financieringsmogelijkheden. Daarnaast investeer je in de waarde van de woning én in ons milieu. Informeer bij de makelaar voor de specifieke mogelijkheden.