Natuurlijk wonen in Schijndel

Pleun en Geert kozen de Vuurdoorn

26 april 2018

“Vanaf de eerste kennismaking met Achter den Haegen waren we helemaal verkocht!”

Nieuwsgierig
Het stel heeft zich langere tijd gefocust op een nieuwbouwproject in Sint-Oedenrode, toen daar plots Achter dan Haegen voorbij kwam. Pleun: “Uit nieuwsgierigheid zijn we een brochure gaan ophalen en vanaf dat moment waren wij helemaal verkocht. De informatie die wij doornamen was fantastisch. Het erf, de vrijheid, ruime woningen, energiezuinig, dicht bij werk in Veghel en op rijdbare afstand van beide families. Wat wil je nog meer?” 

Pluspunten
Toen ze zeker wisten dat ze voor dit project wilden gaan, zijn ze zich gaan verdiepen in de verschillende woningtypen. Geert: “De tweekapper Vuurdoorn sprak ons direct het meeste aan. Deze woningen liggen met de voorgevel aan het erf en niet direct aan de Spoorlaan: net wat rustiger. Bouwnummer 6 had naar onze mening de meeste pluspunten, en kreeg dus onze voorkeur.” En het geluk was met Pleun en Geert. Ze kregen hun felbegeerde woning toegewezen! 

Kennismaken 
Ze zijn allebei erg blij met het vooruitzicht op hun nieuwe thuis. “We kijken ontzettend uit naar de aankomende maanden en kunnen niet wachten tot het project eind dit jaar van start gaat. En, last but not least zijn wij erg nieuwsgierig naar onze buurtbewoners. Een snelle kennismaking zou leuk zijn!”

« ga terug